Recenzii
Bianca  

Puls in alb si negru – Laura Hartte

Puls in alb si negru, vol. I

Titlu original: Puls în alb și negru

Gen: YA, romance

Editura: Smart Publishing

An apariție: Bucuresti, 2019

Număr de pagini: 364

Rating Goodreads: 4,92

Am fost uimita sa aflu ca Laura Hartte este o autoare romanca. Daca citeam fara sa stiu ca este romanca, nici nu mi-as fi dat seama. Puls in alb si negru este primul ei roman, aparut recent, in martie 2019, la editura Smart Publishing. In plus, Laura Hartte este o tanara autoare care este in ultimul an de liceu. Ma bucur nespus sa vad ce generatie extraordinara vine din urma, ce copii extraordinari ne dau lectii de viata zi de zi.

Romanul Puls in alb si negru este primul volum din Seria Puls in alb si negru. Din capul locului, vreau sa mentionez ca m-a atras coperta. Felicitari lui Constantin Neagu care s-a ocupat de ilustratia si design-ul copertii. Coperta reda foarte bine tema cartii: lumina si intuneric, bine si rau, iar dragostea care te poate aduce din iad in rai si te transforma din demon in inger.

Da, dragostea poate schimba tot, iar demonii pot fi salvati de ingerii potriviti…

Noah Mayhem este un tanar cu o viata aparent perfecta, dar cu trairi intense care ii macina sufletul. Crescut si educat intre cele doua extreme, decizia lui a fost intotdeauna grea. A fost nascut de un inger si pentru un timp a iubit lumina, dar a crescut fiind educat de diavol. Si desi este ingrozit de intuneric, atractia pe care o simte pentru demonic este incontestabila. Tulburarea psihica de care sufera il izoleaza de tinerii de varsta lui, il maturizeaza inainte de vreme si il face sa priveasca lumea ca pe propriul lui iad. Noah este convins ca ingerii se nasc in infern si sunt condamnati sa traiasca in rai, dar toata viata ravnesc sa se intoarca acasa. Se indragostesc de demoni si cad.

Collene Myers a cazut…

Viata ei se schimba atunci cand se indragosteste de Noah, baiatul care a suferit atat de mult incat a simtit nevoia sa-si intipareasca durerea pe trup. Este hotarata sa-i demonstreze ca nu exista rana pe care iubirea sa nu o poata vindeca. Dar va fi iubirea lui Collene suficient de puternica pentru a inchide rani?

Mi-a placut mult complexitatea personajului Noah, Laura Hartte reuseste sa redea cu multa claritate lupta dintre bine si rau care se da in el. De asemenea, mi-a placut ca nu face din relatia dintre el si Colleen o adevarata drama, Laura Hartte cunoscand foarte bine cat de condimentata sa faca relatia lor.

Stiu ca este primul volum, asta insemnand ca probabil voi regasi in volumul doi mai multe clarificari legate de relatia lui Noah cu tatal lui si de unde a aparut lupta crancena dintre ei. Dar pentru ca sfarsitul primului volum ne lasa intr-un mare suspans, oare ce se va intampla mai departe? Cum va fi Noah? Ce va face Coleen? Noah si tatal lui vor deveni la sentimente mai bune sau relatia lor se va rupe definitiv? Mai mult decat atat, Noah va supravietui?

Cartea o poti gasi pe site-ul Libris, chiar aici.

Daca ai citit primul volum din seria Puls in alb si negru, sunt curioasa cum vezi tu lucrurile, cu ce sentiment ai ramas dupa ce ai citit cartea. Ti-a placut? Ce crezi ca urmeaza? Astept parerea ta intr-un comentariu mai jos.

Cu drag,

Bianca

Leave A Comment

3d book display image of Dezvoltare personală

Dezvoltare personală de Cornelia Voiculescu

Agentul de imobiliare Johan Strauss îl întâlnește pe Doru Mareș, guru al dezvoltării personale, și devine fascinat de ceea ce se întâmplă în cursurile lui. Devine adeptul său, vrând să învețe să manipuleze oamenii pentru a câștiga bani. O carte despre “mizeria” din spatele dezvoltării personale din România.

Poți fi unul dintre primii 50 de susținători și vei primi două cărți cu autograf personalizat